Älykkäät ratkaisut kotiautomaatioon

Easy Livin’ toimii Control4 tuotteiden jakelijana Suomessa. Control4 on yksi maailman johtavista älykotilaitteiden valmistajista. Control4 tuotteet mahdollistavat lähes kaikkien yritysten ja kotien käytössä olevien sähköteknisten laitteiden liittämisen osaksi keskitettyä automaatioratkaisua. Talotekniikan ohjauksen lisäksi Control4 järjestelmään voidaan yhdistää turvajärjestelmät, AV-laitteet, erilaiset iOT-laitteet, musiikki- ja videopalvelut, sekä paljon muuta.

Control4 toimii yhteistyössä tuhansien muiden alansa johtavien tuotemerkkien kanssa varmistaakseen, että kaikki markkinoilla yleisimmin käytetyistä tuotteista ovat liitettävissä osaksi Control4 älykotijärjestelmää. Laajat integraatiomahdollisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä, sekä tyytyväiset asiakkaat ovat syy siihen miksi yhä useampi koti- ja yritysasiakas päättää hankkia Control4 älykotijärjestelmän.

Oletko harkitsemassa älykotijärjestelmän hankintaa, mutta et ole varma mitä pitäisi ottaa huomioon hankintaa tehtäessä? Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan Control4 jälleenmyyjään tai Easy Livin’ myyntiin, niin autamme sinut alkuun.

Takaisin ylös