Tietoa meistä


Easy Livin’ on 2010 perustettu älykoti- ja AV-järjestelmien maahantuontiin erikoistunut yritys. Maahantuonnin lisäksi lisäarvopalveluihin kuuluvat koulutus- ja tukipalvelut, sekä suunnittelu- ja konsultointipalvelut. Toimimme tiiviissä yhteistyössä koulutettujen jälleenmyyjien kanssa ja pyrimme tarjoamaan loppuasiakkaalle aina parhaiten tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Palvelut

Maahantuonti

Maahantuomme ja varastoimme edustamiemme tuotemerkkien tuotteita. Yleisimmin asennuksissa tarvittavat tuotteet saadaan näin ripeällä aikataululla työmaalle. Toimitamme tuotteet joko suoraan asiakkaalle tai noutovalmiiksi varastoon.

Tukipalvelut

Tarjoamme Easy Livin' jälleenmyyjille maksuttomia koulutuksia, myynnin tukipalveluja, sekä asiantuntevan teknisen tuen. Varasto, esittelytilat ja huolto toimivat samassa toimipisteessä joten kaikki palvelut ovat saatavilla saman katon alta.

Konsultointipalvelut

Easy Livin' jälleenmyyjänä voit hyödyntää asiantuntemustamme suunnittelussa, tuotevalinnoissa ja asiakkaan konsultoinnissa. Hyvällä suunnittelulla ja oikeanlaisilla tuotteilla taataan toimiva ja kustannustehokas kokonaisuus.

 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

 

Yhteystiedot

EL Distribution Oy
Vetotie 4
01610 Vantaa
y-tunnus: 2321503-9

S-posti: info@easylivin.fi
Vaihde: 010 274 5320

Takaisin ylös