Smart Home ratkaisut


Jokainen koti on erilainen. Easy Livin' Smart Home ratkaisujen avulla asiakkaille voidaan tarjota omaan elämäntyyliin soveltuva järjestelmä kodin tekniikan hallintaan. Tietoliikenne, valaistus, lämmitys, valvonta ja viihde ratkaisut voidaan toteuttaa joko omina kokonaisuuksina tai osana helppokäyttöistä kodinohjausjärjestelmää. Tutustu Smart Home ratkaisuihin alla löytyvistä osioista.

Toimivampi tietoliikenne

Suuri osa kodin tekniikasta yhdistetään tänä päivänä kodin tietoliikenneverkkoon, mikä lisää verkon kuormitusta ja vaikuttaa samalla tietoturvaan. Laadukkailla verkkolaitteilla ja oikein mitoitetulla tietoliikenneverkolla varmistetaan luotettava ja nopea verkkoliikenne vaativassakin käytössä. Toimivilla ja tietoturvallisilla yhteyksillä vähennetään tietoliikenneverkosta johtuvia ongelmia, sekä mahdollistetaan niin IoT-laitteiden toiminta ja sujuva etätyöskentely kuin verkkopelaaminen tai viihdepalveluiden suoratoisto.

Lue lisää

Persoonallisempi käyttöliittymä

Maailmassa on lukematon määrä laitteita, joita ohjataan omalla älylaitteelle asennettavalla sovelluksella. Näistä jokainen toimii omalla logiikalla tehden laitteiden hallinnasta hankalaa ja aikaa vievää. Control4 mahdollistaa useimpien IoT-laitteiden keskinäisen kommunikoinnin yhdellä ainoalla sovelluksella, jolloin kodin hallinnasta tulee helppoa. Control4 toimii käytännössä talotekniikan, IoT-laitteiden ja älysovellusten kapellimestarina, joka maksimoi kodin viihdearvon, turvallisuuden ja asumismukavuuden.

Lue lisää

Edistyneempi turvallisuus

Kodin turvallisuus on paljon muutakin kuin omaisuuden suojelemista. Turvajärjestelmän päätehtäviä ovat omaisista huolehtiminen ja vahinkojen ennaltaehkäisy. Hälytysjärjestelmän ja kameravalvonnan lisäksi turvallisuutta voidaan tehostaa kodinohjausjärjestelmän avulla esimerkiksi lähettämällä automaattiviestejä eri tapahtumista, sulkemalla moottoriventtiilit vesivahingon sattuessa, avaamalla moottorilukot palotilanteessa, tai viestimällä äänentoiston ja valojen avulla murto- tai vahinkotilanteessa.

Lue lisää

Mukautuvampi Valaistus

Valaistus on tärkeä osa toimivaa, turvallista ja viihtyisää kotia. Älykäs, automatisoitu ja helposti hallittavissa oleva valaistuksen ohjaus on näin ollen yleisimmin toteutettu kodinohjausjärjestelmän osa-alue. Valmiit tilanneohjaukset, sekä liikkeen, kontaktin tai vuorokauden ajan mukaan ohjautuvat valot lisäävät tilojen helppokäyttöisyyttä säästäen samalla energiaa. Automaattisesti säätyvä värilämpötila parantaa vireystilaa ja auttaa sopeutumaan vaihtuvaan vuorokausirytmiin.

Lue lisää

Vastuullisempaa mukavuutta

Viihtyisyys on monien asioiden summa. Lämmityksen ja ilmanvaihdon automaattiohjausten lisäksi mukavuutta voidaan lisätä myös moottoroitujen laitteiden, kuten sähkökäyttöisten verhojen ja markiisien automaattiohjauksilla. Tilanneohjauksia voidaan toteuttaa esimerkiksi valoisuuden, lämpötilan, sähkön hinnan, tai vuorokauden ajan mukaan toteutuviksi. Yhdistämällä Mukavuuden hallinta osaksi muuta ohjauskokonaisuutta parannetaan energiatehokkuutta tinkimättä tilojen mukavuudesta.

Lue lisää

Nautittavampaa viihdettä

Perinteisesti kodin viihdejärjestelmiä ei ole integroitu muuhun talotekniikkaan, vaan niiden hankinta on hoidettu jälkikäteen. Tämä johtaa hyvin usein haasteisiin laitteiden sijoittelun kanssa, epämääräisiin johtoviidakoihin, sekä monimutkaiseen hallittavuuteen. Yhdistämällä viihdelaitteet osaksi kodinohjausjärjestelmää saadaan aikaiseksi visuaalisempi-, helppokäyttöisempi- ja laadukkaampi kokonaisratkaisu. Älykäs viihdejärjestelmä nostaa merkittävästi kodin viihdearvoa.

Lue lisää
Takaisin ylös