Älykkäät ratkaisut esitystekniikkaan

Audiovisuaalisen tiedon merkitys kasvaa eikä se ole pelkästään tiedon jakamista vaan myös mielikuvien luomista. Myös AV-tekniikan automaatioaste on noussut. Nykyään se ulottuu aulatiloista auditorioihin, infonäytöistä neukkareiden varausjärjestelmiin kokoustekniikkaa unohtamatta. Automaatio helpottaa myös laitteiden käyttöä. Kun henkilökuntaa ei tarvitse kouluttaa, tai aikaa ei mene turhaan säätämiseen, parantaa se paitsi tehokkuutta myös yrityksen imagoa.

Etätyöskentelyn yleistyessä myös kokoustaminen ja tiedon jakaminen on muuttunut. On ensiarvoisen tärkeää, että kokoustekniikka tukee käytössä olevia päätelaitteita ja ohjelmistoja. Toiminnallisuuden ja luotettavuuden lisäksi laitteiston käyttäminen tulee olla helppoa.

Easy Livin’ tarjoaa jälleenmyyjille kattavan valikoiman niin toiminnallisuuksiltaan kuin luotettavuudeltaan korkeatasoisia tuotteita niin kokoustamiseen, kuin toimitilojen ja AV-laitteistojen automatisointiin. Mikäli yrityksessäsi on tarve päivittää kyseinen tekniikka nykyaikaan, ole rohkeasti yhteydessä palvelevaan ja asiantuntevaan myyntiimme.

Takaisin ylös